La Nostra Història

D'ençà del 1968 ens dediquem a l'assessorament i la gestió immobiliària en el conjunt d'especialitats compreses en el món de la Propietat Urbana.

A partir del 1997 s'ha anat produint el relleu i el reciclatge necessaris. Així, les dues generacions de professionals d'aquest despatx han aconseguit un equip conjuntat i equilibrat per poder superar els reptes d'avui dia, com són la incidència de la fiscalitat en el patrimoni immobiliari, l'aprovació de nous règims jurídics, els canvis en la gestió que està significant l'aplicació de les noves tecnologies, etc.

L'ampli ventall de clients en cartera aconseguits en els darrers 40 anys ens permeten oferir un tracte molt personalitzat en totes i cadascuna de les incidències i qüestions que la propietat immobiliària comporta, tant en la tinença com en la transmissió mitjançant compravenda o successió, com en la seva taxació, així com en la gestió dels lloguers i de la propietat horitzontal en règim de comunitat, amb el nivell adient d'eficàcia i de competitivitat.

1969 - 1983
Successor de L. Amat – R. Gascon Advocat
Ronda Sant Antoni, 59-61 9ª Planta

1984 - 2014
Finques Gascon – Ramon Gascon, S.L.
Aragó, 281 Ppal 2ª cruïlla Pau Claris

Actualitat
Finques Gascon – Ramon Gascon, S.L.U.
Consell de Cent, 328 cruïlla Pau Claris (local)

*Imatge basada en "Port Vell" por Cristina Valencia